GEVELBEKLEDING

Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba

Een nieuwbouwwoning afwerken met een speciale gevelbekleding.  Of een bestaande woning renoveren en vernieuwen met een gevelbekleding met isolatie.  Kris Hermans geeft graag advies over de verschillende gevelbekledingen en welke het best past bij jouw project.

 

Kies je voor een houten gevelbekleding of een bekleding die uit platen bestaat.  Dit wordt bepaald door de uitstraling die je aan je woning wil geven.  Daarnaast is het belangrijk om weten wat de verschillen zijn in onderhoud, isolatie en prijs.

 

Bij een houten gevelbekleding kies je uit verschillende houtsoorten.  Welke houtsoort je ook verkiest, de gevel van je woning zal steeds een stijlvolle afwerking hebben.  Met een laag onderhoud en bestand tegen de weersinvloeden.

 

Een gevelbekleding die bestaat uit plaatwerk of milieuvriendelijke vezelcementplaten heeft een modernere uitstraling en vraagt bijna geen onderhoud.  Deze platen kunnen ook in combinatie met hout gebruikt worden.

 

Kris Hermans uit Vlimmeren is de specialist op het gebied van gevelbekleding.  Grote en kleine projecten, nieuwbouw of renovatie.  Door zijn jarenlange ervaring en grondige kennis van alle verschillende mogelijkheden is hij de aangewezen persoon voor professioneel advies.

Dé specialist in de Kempen voor alle houten en platen gevelbekleding.

Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba  -  Het Laar 17  -  2340 Vlimmeren
0486 / 51 93 08  -  hermanskris@icloud.com
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Het Laar 17
2340 Vlimmeren
0486 / 51 93 08
hermanskris@icloud.com