EIKEN CONSTRUCTIES

Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba

Op zoek naar een eiken bijgebouw, poolhouse, tuinhuis, carport of overdekt terras?  Kris Hermans is gespecialiseerd in alle eiken constructies voor buiten.  Elke constructie wordt volledig op maat gebouwd en volgens de wensen van de klant.

 

Elke eiken constructie wordt volledig op maat gebouwd.  Enkel de beste materialen worden gebruikt en er wordt steeds gewerkt volgens de traditionele methodes.  Op deze manier zal de eiken constructie ook een leven lang meegaan.

 

Elke constructie is mogelijk.  Of het nu gaat om een aanbouw aan je bestaande woning of een losstaand bijgebouw in de tuin of op de oprit : van tuinhuis tot carport.  Met een aanbouw aan je bestaande woning vergroot je de leefruimte met een zeer sfeervol en smaakvol ingerichte extra kamer.

 

Contacteer Kris Hermans nu voor een vrijblijvend gesprek om je wensen te bespreken.  Samen wordt er gewerkt aan het perfecte plan voor het eiken bijgebouw van je dromen.  Kris zorgt nadien voor de perfecte uitvoering van de plannen zodat je jarenlang kan genieten van dat gezellige overdekte terras of poolhouse.

Alle eiken constructies volledig op maat gebouwd :

carport, overdekt terras, tuinhuis of poolhouse.

Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba  -  Het Laar 17  -  2340 Vlimmeren
0486 / 51 93 08  -  hermanskris@icloud.com
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Algemene Daktimmer Hermans Kris bvba
Het Laar 17
2340 Vlimmeren
0486 / 51 93 08
hermanskris@icloud.com